HvalpeHvalp fra Northmen Siberians

Hvalpene er 10 uger gamle når de forlader os. I den tid er der allerede sket en del i hvalpens liv. Hvalpene bliver født indendøre, så allerede fra deres tid i hvalpekassen. Er de blevet van til hjemmets lyde, såsom vaskemaskinen der kører, fjernsynet i baggrunden eller støvsugeren der går igennem huset. Vi starter også hvalpenes socialisering for at give dem bedst mulige forudsætninger for at flytte hjemmefra, og få en god start på livet. Det er vigtigt, at de kommer ud og oplever en masse, såsom mennesker, fremmede lyde, andre hunde osv. Da den første tid i en hunds tid, danner rammerne for den resten af dens liv. 

Alle hvalpe vil have været en tur til dyrlægen og bliver sundhedstjekket, samt fået de obligatoriske vaccinationer og ormekur. 

Vi giver en lille startpakke med fra Essential Foods, Halsbånd, lille håndline og EU Pas. 

 
Hvalpene bliver solgt med DKK Stamtavle og DKK Købs aftale.
Forventninger til hvalpekøbere


Som opdrætter, så er det mit ansvar at sende hvalpene ud i trygge og blivende hjem. Jeg forventer at hvis man ønsker en Siberian Husky, at man undersøger og studerer racen. Så man har en ide om hvad man går ind til. Siberian Husky er desværre en af de racer der oftest ender som omplacerings hunde. Da ejerne tit bliver overrasket hvor energiske racen er.
Før man anskaffer sig en Husky eller hund generelt, så skal man gøre op med sig selv. Har vi tiden til den? Husk på at hunde lever op til 12-15 år. Hvad med fremtiden? Børn osv?
På bolig fronten, så er mine kriterier at man har en god have, der er hegnet forsvarligt ind, så ens nye familie medlem(mer) kan strække benene. Gerne en hundegård hvor der som minimum er et hundehus de kan søge ly for vejret i. Udover dette, så ønsker jeg at sende hvalpene ud i aktive hjem, så de kan få den motion de har brug for. En glad slædehund, er en aktiveret slædehund.


Maj 2019 Kuldet
Litter of Alaska


   Kennel Northmen Siberians. Eliseborgvej 1, 7540 Haderup. Tlf 31251558. Mail: NorthmenBenjaminLind@gmail.com
Facebook: Kennel Northmen Siberians